Gevraagd

1. Hotel
Voor een grote internationale opdrachtgever zijn wij op zoek naar hotels in Nederland, België, Luxemburg en Scandinavië. Hotels vanaf 75 kamers in een zakelijke omgeving, in of in de nabijheid van grotere steden genieten de voorkeur. Eventuele nieuwbouw lokaties komen ook in aanmerking. Uw aanbieding wordt altijd discreet behandeld! 
 
2. Hotelontwikkelingen
Voor diverse relaties zijn wij op zoek naar locaties waar hotels ontwikkeld kunnen worden. Dit kunnen grondposities zijn, maar ook bestaande gebouwen die getransformeerd kunnen worden naar hotel. Bij voorkeur in de grote Europese steden: Amsterdam, Parijs, Londen, Dusseldorf, Munchen, Brussel, etc.... Wij behandelen uw aanbiedingen discreet! Neem contact met ons op via 06-53291399 of 026-3547114. 
 
3. Beleggingen
Met name hotelbeleggingen in binnen- en buitenland (grote steden) met degelijke huurders.
 
4. Dagzaken
Voor meerdere relaties zijn wij op zoek naar dagzaken met een goede omzet, met of zonder bovenbewoning, door geheel Nederland.
 
5. Productiekeuken omgeving Amsterdam
Voor een grote internationale partij zijn wij op zoek naar een ruime productiekeuken dan wel locatie welke hiervoor geschikt is. Het pand moet over een minimum oppervlakte beschikken van 300 vierkante meter.
 
6. Café/bar te Amsterdam *REEDS VOORZIEN*
Voor een relatie zoeken wij een bar/café binnen de grachtengordel van Amsterdam. De locatie dient circa 100 vierkante meter te zijn (ongeveer 70 gasten), een goede bereikbaarheid te hebben en geïsoleerd zijn volgens de wettelijke eisen. Het liefst beschikt de locatie eveneens over een compacte keuken voor borrelhapjes/snacks en is er een klein terras aanwezig met ongeveer 10 zitplaatsen. De locatie dient over een Horeca 3 vegunning te beschikken.
 
7. Eetcafé Amsterdam
Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een restaurant/eetcafé tot maximaal 110 vierkante meter. Overnameprijs tot circa € 100.000,= (hogere overnameprijs mogelijk afhankelijk van de benodigde investeringen). Het restaurant/eetcafé dient zich op een high-traffic locatie te bevinden.
 
8. Lunchroom op high-traffic locatie in Amsterdam
Locaties voor het vestigen van een lunchroom/bakery (met alcohol) van circa 100 tot 125 vierkante meter. Het liefst een hoeklocatie met terras. Het dient een high-traffic locatie te zijn.
 
9. Restaurantlocatie te Amsterdam
Restaurant of casco-horecaruimte gelegen op een goede locatie in Amsterdam. Circa 100 couverts met terras. Bij voorkeur een hoeklocatie. Goed geoutilleerde en professionele keuken in verband met koken in hogere segment.
 
10. Hotel *REEDS VOORZIEN*
Voor een relatie zijn wij op zoek naar een gezellig hotel, met maximaal 15 kamers. Belangrijk is dat het hotel in een natuurrijke omgeving is gelegen waar vele mogelijkheden zijn voor actieve ontspanning zoals wandelen, fietsen en kanoën.
 
11. Diversen
Verder zijn continu op zoek voor diverse relaties naar hotels, restaurants en recreatie objecten in het gebied Gelderland en de IJsselstreek.