Financiering

 
De financiering van het bedrijf is misschien wel het belangrijkste onderdeel in de verkrijging van uw onderneming.
 
Uiteraard kunnen wij u van dienst zijn met de aanvraag voor de financiering van uw (horeca)onderneming. Ook bij herfinancieringen, hypotheekaanvragen en een (doorlopend-) krediet kunnen wij u adviseren. Hevesta is niet gebonden of gelieerd aan één aanbieder van financiële diensten. Door offertes van verschillende aanbieders naast elkaar te leggen, kunnen prijzen, diensten en conditities inzichtelijk vergeleken worden. Hierdoor zal er voor de aanvragen de meest aantrekkelijke offerte naar voren komen.
 
Uiteraard wordt in het kader van de financiering ook gebruik gemaakt van eventuele mogelijkheden welke de brouwerijen, groothandel en/of speelautomatenleveranciers kunnen bieden. Een andere moderne en dynamische manier van het verkrijgen van een financiering is momenteel crowdfunding. Platformen als Crowdaboutnow, Funding Circle, Collin Crowdfund en Geld Voor Elkaar kunnen voor u (eventueel in combinatie met andere financieringsvormen) de uitkomst bieden.
 
Tenslotte wordt niet uit het oog verloren of er mogelijkheden zijn binnen de bestaande subsidieregelingen, of dat er gebruik van staatsgarantie gemaakt kan worden.
 
Echter, alvorens bij de diverse aanbieders te raden te gaan zullen wij allereerst voor u nagaan welke methodiek van financiering en de mogelijke combinaties hiervan voor u het meest interessant zijn.
 
Op deze wijze komt u ‘goed beslagen ten ijs’ en krijgt u de financiering die het beste bij u past.
 
Ons direct bereiken? Neem contact met ons op.