Aanbod

Un Momento, een hele leuke lunchroom in het centrum!

Categorie: Restaurants
Label: VERKOCHT!
Locatie: Oudenbosch

 

Un Momento is een hele leuke lunchroom gelegen aan de Markt in Oudenbosch. De zaak is gelegen tegenover de Basiliek van H.H. Agatha en Barbara en is daardoor zeer zichtbaar, perfecte locatie!

 

De huidige eigenaresse is in 2017 met de zaak begonnen en inmiddels is het een vaste waarde in het centrum. De zaak is open vanaf 11:00 uur ’s morgens tot 17:00 uur. Er wordt een heerlijke lunch geserveerd, maar ook een kop koffie met gebak en heerlijk ijs van Carte d’Or wordt hier geserveerd.

 

De zaak is leuk en gezellig ingericht en heeft een frisse uitstraling. De keuken is goed geoutilleerd om de gerechten die op de kaart staan vlot bij de gast op tafel te krijgen. Het bedrijf is instapklaar en er zijn nog veel mogelijkheden om de omzet te laten groeien. Met name de avond biedt nog veel potentieel.

 

Een waardering van 4/5 op Tripadvisor en 5/5 sterren op Facebook.

 

Gasten kunnen hier zes dagen per week terecht. Van dinsdag tot en met zondag is het bedrijf van 11:00 uur tot 17:00 geopend. 

 

De zaak is circa 100 m2groot en heeft een ruim terras aan de straatzijde met ca. 20 zitplaatsen.

 

Het horecabedrijf is gelegen aan tegenover een gezellig plein met in de directe nabijheid vele winkels en ook verschillende horecabedrijven.

 

De bereikbaarheid is uitstekend! Het pand ligt midden in het centrum en er is voldoende parkeergelegenheid in de straat, ook zijn er verschillende parkeerpleinen in de buurt.

 

De huurprijs van het geheel bedraagt ca. € 1.000,= per maand

De vraagprijs voor de overname van de inventaris, handelsnaam en goodwill bedraagt € VERKOCHT!

 

Indien u meer informatie wenst te ontvangen of deze leuke lunchroom/ijssalon eens met eigen ogen zou willen zien, kunt u contact opnemen met Hans J.J.M. Festen via 06-53291399 of per mail: info@hevesta.nl