Aanbod

Super leuk hotel nabij grootste skigebied van Noorwegen

Categorie: Buitenland, Hotels, Beleggingspanden
Label: Te koop
Locatie: Trysil, Noorwegen

Te koop in Trysil, Noorwegen, uitnodigend hotel-restaurant op circa 2.900 vierkante meter eigen grond met 19 hotelkamers.
 
Gelegen nabij het grootste skigebied van Noorwegen, aan de oostgrens van het land en ruim 100 kilometer ten noorden van Oslo wordt dit hotel-restaurant met zeer ruime parkeerplaats en tuin ter overname aangeboden. Het bedrijf wordt door de vele winterse en zomerse activiteiten in de directe omgeving het gehele jaar goed bezocht. Van langlaufen, skiën, (honden)sledetochten en sneeuwscootersafari’s in de winter tot wandelen, klimmen, zwemmen in het natuurmeer tot een fietstocht tot over de grens met Zweden, gasten kunnen hier gedurende het gehele jaar genieten van de prachtomgeving in combinatie met tal van activiteiten.
 
Het hotel telt drie verdiepingen en beschikt over 19 kamers (4 eenpersoonskamers, 1 driepersoonskamer en 14 tweepersoonskamers). Daarnaast is het restaurant dagelijks tot 20:00 uur geopend en biedt plaats aan circa 42 gasten. Nadat het restaurant is gesloten kunnen de gasten nog nagenieten in de lounge/bar.
 
Op dit moment beschikt het geheel ook over een tweetal (privé) appartementen welke eventueel (beide) betrokken kunnen worden bij de verkoopruimte van het hotel. De appartementen zijn onderdeel van het aangebodene. De zolder is momenteel niet in gebruik (buiten het feit dat hier de luchtbehandelingsinstallatie is gesitueerd), dit biedt eventueel mogelijkheden tot verdere uitbreiding van het aantal hotelkamers.
 
Het hotel is altijd goed onderhouden, zo zijn er de afgelopen jaren door de huidige eigenaren nog een aantal grote investeringen gedaan in zowel het pand alsmede de inventaris. Naast de zichtbare kenmerken kent het hotel een zeer goede reputatie: maar liefst 10% van de gasten keert meermaals terug. Dit resulteert daarmee dan ook jaarlijks in goede resultaten.
 
De gemeente waarin het hotel zich bevindt heeft circa 7.000 inwoners maar beschikt over meer voorzieningen dan men normaal gesproken van een gemeente met dit inwonersaantal mag verwachten. Gezien de grote toeristenstroom beschikt Trysil over verschillende restaurants en bars, alsmede meerdere winkelcentra. Daarnaast zijn er voor de bewoners diverse scholen en is er een ziekenhuis met huisartsenpost. Er is een directe verbinding per openbaar vervoer van en naar Gardermoen (het belangrijkste vliegveld van Oslo), maar gezien de komst van vliegveld Scandinavian Mountains, op slechts 20 minuten afstand zal zowel de bereikbaarheid en daarmee eveneens de toeristenstroom alleen maar toenemen. De komst van dit vliegveld, dat vanaf najaar 2019 operationeel zal zijn, biedt eveneens tal van kansen voor Trysil. Gemikt wordt op circa 100.000 extra bezoekers in het gebied.
 
Kortom, dit hotel is de uitgelezen kans voor deze toekomstige groei, maar biedt ook in de huidige situatie uitstekende zakelijke mogelijkheden.
 
Uitgebreidere informatie en met name financiële informatie over de exploitatie wordt alleen verstrekt aan kandidaten met aantoonbaar voldoende middelen om een dergelijke aankoop aan te gaan.
 
De vraagprijs van het geheel inclusief de bedrijfsinventaris, handelsnaam, website en goodwill bedraagt NOK 6.950.000,-, wat neerkomt op circa € 730.000,-.
 
Voor vragen neemt u contact op met Hans J.J.M. Festen, email: hans@hevesta.nl of bel: +31 (0) 653291399