Aanbod

Super hip Pannenkoeken restaurant

Categorie: Restaurants
Label: Ter overname!
Locatie: Centrum Amsterdam

 Midden in het centrum van Amsterdam op een hoeklocatie met terras bieden wij namens de exploitant dit super hippe pannenkoeken restaurant aan.

 

Het restaurant is compleet nieuw en onlangs volledig gerenoveerd! Een dergelijk complete en frisse zaak komen wij maar zeer zelden tegen. De ondernemers zijn dit concept nog niet lang geleden gestart, maar door heel positieve persoonlijke omstandigheden, hebben zij besloten om een ander het succes van verder uit te laten bouwen.

 

Het restaurant biedt plaats aan 72 gasten op een oppervlak van ca. 120 m2 (inclusief keuken en bar). De inrichting is heel eigenwijs met veel wit (lekker licht), oranje (als statement) en (Delfts-) blauw. Als je hier eenmaal bent binnen geweest vergeet je het nooit meer.

 

Ondanks dat het nieuwe concept pas een paar maanden draait weet men het goed te vinden en zijn de reacties erg goed. De gasten zijn een mengeling van zakenmensen, die nog even voor hun vergadering of vlucht een ontbijtje willen pakken, toeristen die aangetrokken worden door de uitstraling van de zaak en mensen uit de buurt; werkende en lokalen, die inmiddels hebben ervaren dat hier gewoon erg lekkere pannenkoeken geserveerd worden.

 

De zaak is van boven tot onder volledig vernieuwd, met name in het ruime souterrain, ca. 110 M2, heeft een ware metamorfose plaatsgevonden en is alles superstrak afgewerkt, waardoor alles fris en overzichtelijk is. In het souterrain bevinden zich de toiletten, de voorbereidingskeuken, een kantoor en opslag. De foto’s spreken voor zich.

 

Er is een terras aan de voorkant van het pand met 24 zitplaatsen.

 

De omzetten die momenteel gedraaid worden zijn veelbelovend en we voorzien dan ook een heel goede toekomst voor dit restaurant.

 

Je hebt nu de kans om op heel gemakkelijke wijze iets in handen te krijgen, waar anderen zich lang op stuk zouden bijten met misschien niet eens het gewenste resultaat.

 

De vraagprijs voor dit complete, frisse en bijzondere restaurant is op aanvraag beschikbaar, niet goedkoop maar meer dan zijn geld waard! Hogere prijsklasse!

 

De huurprijs voor het pand is slechts € 3.450,= p/mnd, vrij van BTW.

 

Neem daarom snel contact op met Hans J.J.M. Festen op 06-53291399 of mail hans@hevesta.nl