Aanbod

Seasons Restaurant

Categorie: Restaurants
Label: VERKOCHT
Locatie: Herenstraat, Amsterdam

Ter overname aangeboden dit super leuke restaurant in het centrum van Amsterdam. Het restaurant ligt in de Grachtengordel West, vlakbij de Jordaan, de Dam, de 9-straatjes en het Centraal Station.
 
Seasons restaurant wordt al ruim 12 jaar uitgebaat door de huidige eigenaren. Het restaurant heeft in een normale opstelling 34 stoelen. Aan de voorkant is een terras mogelijkheid voor 8 zitplaatsen. De internationale keuken is zeer goed en wordt op bv. Tripadvisor hoog gewaardeerd. 
 
De inrichting is sfeervol, zonder al te veel upsmuck. Het hoge plafond aan de voorkant van de zaak, maakt dat je een heerlijk ruimtelijk gevoel hebt als je binnen bent. De grote raampartij aan de voorkant zorgt voor veel lichtinval en dat alles maakt dat het fijne plek is om te vertoeven.
 
De Herenstraat ligt tussen de Keizersgracht en de Herengracht, en tussen de Raadhuisstraat en de Brouwersgracht. Hier zijn grote stromen van toeristen, maar ook bewoners uit de buurt weten het restaurant goed te vinden.
 
Momenteel is het restaurant 6 dagen in de week geopend, alleen voor het diner. De locatie leent zich uitstekend om ook met de lunch open te gaan.
 
Het pand wordt gehuurd voor ca. € 3.800,= per maand en de exploitanten wensen nu hun mooie bedrijf te verkopen.
 
De omzet ligt op een goed niveau, maar kan door de openingstijden te verruimen nog sterk groeien.
 
De inventaris, handelsnaam en goodwill wordt aangeboden voor € 195.000,=
 
Bel voor een afspraak of bezichtiging met Hans Festen 06-53291399