Aanbod

Sallandse Eetkamer

Categorie: Restaurants, Cafés
Label: VERKOCHT
Locatie: Langstraat 18, Wijhe

Beschrijving Langstraat 18, Wijhe.
 
Kadastrale aanduiding: Wijhe, F 4263
Grootte:  6 are en 93 centiare
Erfdienstbaarheden: recht van overpad aan achterzijde perceel
 
Object omschrijving:
 
Een tussenwoning met op de begane grond bedrijvigheid in de vorm van een restaurant/eetcafé, met een vergader/feestzaal. Boven het restaurant bevindt zich een woning over twee bouwlagen verdeeld.
 
Het pand is gebouwd omstreeks 1870.
 
Het is traditioneel gebouwd en op staal gefundeerd, de vloeren zijn van beton en hout. Gevels in spouw met gemetseld buitenblad. Kozijnen in hout uitgevoerd en een met pannen gedekt schilddak. De uitbouw aan de achterzijde is voorzien van een plat dak met bitumineuze dakbedekking.
 
Achter het pand bevindt zich een schuur, opgebouwd uit steen met een plat dak met bitumineuze dakbedekking.
 
Tevens bevindt zich achter in de tuin nog stenen gebouw, dat vroeger dienst heeft gedaan als diepvriesgebouw en een drietal garageboxen.
 
De indeling van het restaurant is als volgt;
Entree via tochtportaal, restaurant circa 60 m2, keuken circa 15 m2, toiletten circa 7 m2, vergader/feestzaal circa 40 m2.
Via een interne trap komt men op de eerste verdieping, de woning. Deze bestaat uit een woonkamer met open keuken circa 60 m2, gang, badkamer met ligbad, wastafel, toilet en wasmachine aansluiting. De tweede verdieping bestaat uit 3 slaapkamers waarvan 1 met een wastafel, bergruimte (walk-in closet).
De staat van de woning is slecht en dient geheel gerenoveerd te worden.
Verwarming van de woning door middel van een cv-ketel (huur).
 
Het pand heeft gedeeltelijke glasisolatie, het dak is in 1997 vernieuwd, geïsoleerd en bedekt met nieuwe pannen. 
 
Het pand heeft een gevel van circa 6 meter breed. Het restaurant is circa 12 meter diep, de keuken is circa 3 meter breed en 5 meter lang, de vergader/feestzaal is circa 10,5 meter lang en 3,75 meter breed. De woning meet circa 6 meter breed en 12 meter lang, dit geldt ook voor de tweede verdieping. De overloop en badkamer meten circa 6 meter bij 2,5 meter.