Aanbod

Restaurant ít Soldaatje

Categorie: Restaurants, Beleggingspanden
Label: VERHUURD
Locatie: Jacoba van Beierenweg 150, Voorhout

 
Ter overname aangeboden restaurant ’t Soldaatje VOC te Voorhout
 
Restaurant ’t Soldaatje VOC, gelegen aan de Jacoba van Beierenweg 150 te Voorhout, is een heel leuk, net even anders restaurant, gelegen midden in de bollenstreek.
 
 
Het pand ligt aan de doorgaande weg naar het dorp Voorhout. Voorhout is gelegen tussen Sassenheim en Noordwijk op een klein half uur van Amsterdam.
 
 
Hier worden gerechten geserveerd met een knipoog naar de tijd van de VOC, zo vind je op de menukaart gerechten als; Daging rendang, roti kip, lam Vindaloo, soto ayam en diverse saté’s. De gerechten komen uit alle streken die de VOC aandeed in de zestiende en zeventiende eeuw, zoals Brazilië, India, Sri Lanka, Indonesië, Suriname en Zuid Afrika.
 
 
De huidige eigenaren hebben eind 2015 het pand aangekocht, om hun ambitie naast een kookstudio, die zij al vele jaren met veel succes runnen, een restaurant te exploiteren. Met veel enthousiasme werd begin 2016 het pand volledig gerenoveerd en gemoderniseerd. Het resultaat is een heel leuk en fris restaurant met aan de achter- en zijkant prachtige terras mogelijkheden.
 
 
Vanuit de kookstudio, maar ook rechtstreeks, worden er geregeld partijen geboekt bij ’t Soldaatje. De samenwerking met de kookstudio zou prima voortgezet kunnen worden met de nieuwe eigenaren.
 
 
Het huidige concept kan zeer eenvoudig worden omgezet naar een andere invulling, voorheen was dit een oer-Hollands café-restaurant, maar ook bijvoorbeeld een pannenkoekenrestaurant zou zeer goed passen op deze locatie.
 
 
Het restaurant is ruim opgezet en door de grote raampartijen is er veel licht van buiten. Er zijn twee kleinere zaaltjes die gebruikt worden voor private dining of kleine bijeenkomsten zoals wijnproeverijen etc.
 
 
Boven de zaak is een appartement/studio gelegen van ca. 50 m2, met een eigen opgang, via de achterkant van het pand. Tevens is er een dakterras aanwezig.
 
 
Doordat de kookstudio steeds drukker wordt, hebben de eigenaren besloten het restaurant te verkopen. De combinatie van de twee zaken vraagt te veel energie, om het allebei goed te doen en het restaurant is weer net te klein om door personeel te laten draaien.
 
 
Een super kans voor een horecastel of echtpaar die een nieuwe uitdaging zoeken!
 
 
Het pand is te koop voor € 474.000,= k.k.
 
De volledige bedrijfsinventaris is te koop voor € 25.000,=
 
 
Bel met Hans J.J.M. Festen 06-53291399 of mail hans@hevesta.nl.