Aanbod

Restaurant eF&Gi op Ibiza

Categorie: Buitenland, Restaurants
Label: Ter overname
Locatie: Ibiza, Spanje

 Ibiza is een Spaans eiland en onderdeel van de Baléaren, het is een heel populaire vakantiebestemming. Het is met name bekend van het spectaculaire nachtleven dat zijn oorsprong vond in het Hippie tijdperk. De Catalaanse naam is Elvissa en de Castliaanse naam is Ibiza.

Van juni tot september is het restaurant zes dagen per week geopend, zondag is de sluitdag.De openingstijden zijn 13:00 uur tot 16:00 uur voor de lunch en van 19:30 uur tot 24:00 uur voor het diner. In de winter is het restaurant gesloten op zondag en maandag en zijn de openingstijden voor de lunch van 13:00 tot 16:00 uur en voor het diner van 20:00 uur tot 23:00 uur. Het restaurant is gesloten van half januari tot half maart.

Alles wordt hier vers bereid met lokale producten zoveel als er beschikbaar is. De eigenaren werken het liefst biologische seizoensproducten. De keuken omschrijven ze zelf als een Mediterraanse fusion keuken met Aziatische invloeden.

Het restaurant wordt gedreven door Fabio, als gastheer en Greg als chefkok. Ze begonnen in 2009 in Sitges met hun eerste restaurant en sinds 2015 zitten ze op Ibiza.

De reviews op die ze op sociale media krijgen zijn spectaculair, met een score van 4.8 (van de 5) op Facebook en een 5.0 (van 5!) op Tripadvisor. De gasten van eF&Gi hebben veel waardering voor hetgeen Fabio en Greg doen.

Het luxe uitziende ontwerp van het restaurant geeft een heerlijke warme ambiance en je krijgt vanaf het moment dat je het terras oploopt een heel speciaal gevoel dat beklijft. Het terras is ca. 50 m2 groot en biedt plaats aan 40 gasten. Het terras heeft een nieuwe elektrische terrasoverkapping die het terras ook aan de zijkanten afsluit, zodat je geen last hebt van de wind. Binnen staan ook ca. 40 stoelen, maar alles is zeer ruim opgezet

Het restaurant heeft de beschikking over een privé parkeerplaats, de kosten hiervoor zijn in de huur inbegrepen.

Het gebouw is zeer goed onderhouden. Boven het restaurant zit een kantoor en aseigendom van de notaris die naast het restaurant zit. Dit notariskantoor staat zeer goed aangeschreven waardoor er doordeweeks veel mensen naar hier komen.

Al met al draait het restaurant zeer goed en bestaat de clientèle voornamelijk uit de gegoede eilandbewoner en gasten uit het buitenland.

Alle noodzakelijke vergunningen zijn verstrekt en up-to-date. De volledige inventaris blijft bij verkoop achter, alls wat je ziet zit dus in de koop, je zou dus op de dag van overname gelijk door kunnen draaien. Alles functioneert goe is goed onderhouden.

De huur van het pand is € 2.550,= p/mnd, er is een 10-jarige overeenkomst van toepassing. De servicekosten bedragen € 180,= per kwartaal.

De vraagprijs voor de overname van de inventaris, huurrechten en goodwiill  bedraagt € 400.000,=