Aanbod

Restaurant de Delikeet

Categorie: Restaurants
Label: Verkocht!
Locatie: Willem van Weldammelaan 4, Amsterdam Buitenveldert

 Restaurant de Delikeet, gelegen achter het Gelderlandplein aan de Willem van Weldammelaan, is al jaren een vaste plek voor velen die in Buitenveldert wonen of even de rust opzoeken en de drukte van de stad willen ontvluchten.

 

Op dit moment is het restaurant zes dagen per week geopend voor lunch en diner. Zondag is de sluitdag.

 

Het restaurant beschikt over circa 50 couverts, daarnaast is er een prachtig terras voor het pand dat nog eens plaats biedt aan circa 40 gasten, in de zomer kan dit nog iets uitgebreid worden. De sfeer is romantisch, zonder opsmuk. De tafels zijn gedekt met een luxe placemat, mooie wijn- en waterglazen en een menage stelletje met olijfolie en los zout.

 

De huidige eigenaresse drijft de zaak sinds 2003 en is toe aan nieuwe uitdaging. Ze heeft alle ontwikkelingen op en om het Gelderlandplein meegemaakt en nu alles klaar is vindt ze het tijd om een andere ondernemer hier een nieuwe stap te laten maken. In de loop van de jaren is het Gelderlandplein volledig gerenoveerd en het is ongekend druk geworden. Ondanks de grootte drukte is er over het algemeen voldoende parkeerruimte in de straat, onder het Gelderlandplein of op de parkeerplaatsen naast het winkelcentrum. 

 

De ligging in Buitenveldert, is werkelijk uitstekend. Omdat het een vrijstaand pand betreft is de zichtbaarheid heel goed, maar ook de architectuur van het pand, maakt dat je er niet langs heen kijkt.

 

De buurt is de laatste jaren enorm opgewaardeerd, hoewel de gastenkring van de Delikeet altijd al van goed niveau is geweest. Er komen veel vaste gasten uit de buurt, maar ook zakenmensen weten de Delikeet goed te vinden. Het is de combinatie van de locatie, goed bereikbaar en parkeren altijd beschikbaar, met de uitstraling van het pand, het kwalitatief goede eten en de zeer gastvrije bediening die het succes van de Delikeet maken.

 

De bereikbaarheid is uitstekend, er bevindt zich zowel een pendelbus die in Buitenveldert rondrijdt en waar je gratis gebruik van kunt maken, als ook een reguliere bus die om de hoek stopt. 

 

Het gehuurde omvat het restaurant met keuken op de begane grond, de kelder met opslag en een opslag gelegen op de eerste verdieping boven het restaurant.

 

De huur van het pand bedraagt: € 4.900,= per maand (vrij van btw). 

 

De vraagprijs voor de overname van de inventaris, handelsnaam en goodwill bedraagt: op aanvraag

 

Heeft bovenstaande uw interesse gewekt? Neem voor nadere informatie contact op met Hans J.J.M. Festen. Bel +31 (0) 653 291 399 of mail naar hans@hevesta.nl.