Aanbod

Restaurant, bar en private dining

Categorie: Restaurants, Cafés
Label: Verkocht!
Locatie: Amsterdam West

 

Het is inmiddels 10 jaar geleden dat dit schitterende horecabedrijf haar deuren opende op het Hugo de Grootplein. Mede door dit bedrijf heeft het plein zich in de loop van de jaren ontwikkeld tot een bruisend horecaconcentratiegebied met vele winkel- en horecaconcepten.

Het bedrijf heeft de afgelopen jaren veel groei meegemaakt, letterlijk in oppervlakte, maar zeker ook in omzet. Waar het begon als restaurant van circa 175 mis het nu uitgegroeid tot een horecabedrijf van maar liefst ruim 350 m2. Het is dan ook allang niet meer alleen een restaurant, maar een plek waar werkelijk alles samenkomt. Je kan hier terecht voor ontbijt, lunch en diner. Daarnaast is het ook aan de bar heerlijk vertoeven. Gasten vieren hun bijzondere momenten hier én lopen binnen voor een coffee-to-go. 
Het bedrijf is niet meer weg te denken uit dit stadsdeel. 

Het feit dat het al 10 jaar bestaat betekent absoluut niet dat het verouderd is. In maart 2018 is het totale interieur volledig vernieuwd. 

Zelf omschrijft de eigenaresse de keuken als een neo-bistro; gewoon goed eten met eigen signatuur. De kwaliteit is belangrijk, maar ook het overbrengen van de verhalen achter de overheerlijke ingrediënten en bijpassende dranken. De gastheren- en vrouwen weten waar ze over praten en dat wordt opgemerkt door alle gasten. 

Gastenbeoordelingen:
Een 8.7 op de eigen site, 4/5 op Tripadvisor en 4.4 sterren op Facebook. 

Gasten kunnen hier zeven dagen per week terecht. Van zondag tot en met donderdag is het bedrijf van 10:00 uur tot 01:00 geopend. Vrijdag en zaterdag sluiten de deuren pas om 03:00 uur. 

Het bedrijf bestaat uit een aaneenschakeling van vijf verschillende panden, allen aan elkaar verbonden en allen met een eigen ingang. Drie totaal verschillende functies worden hierin uitgevoerd. 

Links bevindt zich de bar, hier is de cultus van de Gin & Tonic ontstaan.  De professionele bartenders bereiden hier de mooiste en lekkerste cocktails in een huiskamersfeer van circa 80 vierkante meter. 

Via de bar kan je doorlopen naar de koffie / wijnbar en het restaurant van circa 150 vierkante meter. Het restaurant heeft 60 zitplaatsen voor zowel lunch als diner. 

Aan de rechterzijde bevindt zich een bijzondere V-vormige ruimte met een eigen bar, keuken en toiletgroep. Deze is ideaal is voor private-dining, feestelijke gelegenheden, workshops of lezingen. 

Een groot terras van zo’n 20 meter lang spreidt zicht uit op het plein. Het terras heeft 110 zitplaatsen en vanaf circa 13:00 uur kruipt de zon het terras op. Veel buurtbewoners, maar ook Amsterdammers uit andere windstreken en toeristen waarderen deze oase in de stad enorm en bezoeken het dan ook zeer frequent tot in de late uurtjes. De terrasvergunning tot 1:00 uur maakt dit mogelijk. 

Het horecabedrijf is gelegen aan het gezellige Hugo de Grootplein met in de directe nabijheid vele winkels zoals een van de beste bakkers van de stad, een vishandel, bloemist en aangevuld met een Albert Heijn, Dirk en Gall & Gall. Een buurt op zichzelf staand. Doordat een deel van het plein is aangewezen als horecaconcentratiegebied bevinden zich er naast dit bedrijf nog verschillende (bekende) horecaconcepten aan en nabij het plein. 

De bereikbaarheid is uitstekend, zo stoppen zowel de tram als bus praktisch voor de deur en zijn er verschillende (betaalde) parkeergelegenheden. 

De huurprijs van het geheel bedraagt circa €8.000,- per maand.
De vraagprijs voor de overname van de inventaris, handelsnaam en goodwill ligt in de hogere prijsklasse en wordt graag in een persoonlijk gesprek kenbaar gemaakt. 

Indien u meer informatie wenst te ontvangen of deze prachtzaak eens met eigen ogen wilt zien, kunt u contact opnemen met Hans J.J.M. Festen via 06-53291399 of per mail: info@hevesta.nl