Aanbod

Restaurant Eten aan de Waal

Categorie: Restaurants
Label: Ter overname!
Locatie: Waalstraat (Rivierenbuurt) Amsterdam

 Restaurant Eten aan de Waal aan de Waalstraat te Amsterdam is te koop.

 

Op de plek waar vroeger een bruine buurtkroeg zat, zit sinds enige tijd een lekker modern restaurant.

 

Het restaurant ligt op een hoek midden in de Rivierenbuurt. Omdat het buiten het winkel- en horecaconcentratiegebied ligt kan je hier nog goed parkeren met de auto. 

 

De locatie in de Waalstraat is heel goed te noemen. De grote raampartijen maken dat de zichtbaarheid zeer goed is. Het grote terras voor de volledige gevel maakt het voor de zomer echt een unieke plek.

 

Sinds het tot restaurant is omgebouwd zijn er een paar wisselingen geweest qua management en dat maakt dat er niet echt iets is opgebouwd of een concept is ontwikkeld en dat is heel jammer want de locatie verdient het om een mooie en goede invulling te krijgen.

 

De bereikbaarheid is uitstekend, er bevinden zich zowel bus- als tramhaltes op slechts enkele minuten loopafstand en ook het parkeren in de straat is goed te doen.

 

Het restaurant is circa 80 mgroot. Alles is nieuw, de hele infrastructuur en de complete inventaris. De keuken is zeer goed geoutilleerd en ondanks dat de oppervlakte beperkt is het een meer dan volwaardige keuken.

 

Het grote terras heeft plaats voor 50 gasten, maar bij een andere opstelling kunnen hier meer zitplaatsen gecreëerd worden.

 

De huurprijs voor het pand bedraagt € 2.319,= per maand. 

 

De vraagprijs voor de overname van de inventaris, handelsnaam en goodwill bedraagt: € 199.000,=.

 

Heeft bovenstaande uw interesse gewekt? Neem voor nadere informatie contact op met Hans J.J.M. Festen. Bel +31 (0) 653 291 399 of mail naar hans@hevesta.nl.