Aanbod

Eetcafé binnen Grachtengordel van Amsterdam

Categorie:
Label: Ter overname!
Locatie: Vijzelstraat, Amsterdam Centrum

De rode loper kan uit! Unieke kans binnen de Grachtengordel van Amsterdam!
 
Restaurant/eetcafé, op een werkelijke toplocatie in het centrum van Amsterdam, ter overname. Dit horecabedrijf is gelegen aan de Vijzelstraat, tussen de Herengracht en de Prinsengracht.
 
Het restaurant/eetcafé biedt plaats aan circa 65 gasten en nog eens 12 gasten op het terras aan de gevel. De keuken is grotendeels verwijdert, afwaskeuken, gescheiden dames- en herentoiletten, een opslagruimte alsmede een kleine buitenruimte aan de achterzijde.
 
De locatie beschikt over de bestemming Gemengd-3, derhalve zijn volgens het bestemmingsplan horecabedrijven toegestaan uit zowel categorie 3 als 4. Hieronder vallen: café, eetcafé, restaurant, lunchroom, koffiezaak en ijssalon.
 
Door de uitstekende ligging zijn er tal van potentiële gasten te bereiken.
 
Het restaurant/eetcafé bevindt zich recht tegenover Spaces, een energieke en zakelijke werkplek waar eveneens vergaderingen en meetings worden gehouden. Dit biedt 's avonds maar ook tijdens de lunch en in de ochtend veel mogelijkheden. Ook passeren dagelijks vele toeristen die worden aangetrokken door de Grachtengordel, de Reguliersdwarsstraat, de diverse musea en de grote diversiteit aan winkel- en horecagelegenheden.
 
De Vijzelstraat maakt onderdeel uit van de Rode Loper: de doorgaansroute vanaf de Damrak, door de historische binnenstad, naar de Ferdinand Bolstraat. De toenemende drukte op deze route vraagt om een andere inrichting van de straten. Het uitgangspunt bij het opnieuw inrichten van de Vijzelstraat is meer ruimte voor voetgangers en fietsers. Ook mogen auto's hier straks nog maar 30 kilometer per uur rijden.
 
Op slechts enkele meters afstand bevindt zich het op 22 juli 2018 geopende metrostation Vijzelgracht, onderdeel van de Noord/Zuidlijn.
 
Financiële informatie:
 
De huur van het bedrijfspand bedraagt € 2.948,= per maand (exclusief btw).
 
De vraagprijs voor de inventaris, handelsnaam en goodwill bedraagt € 220.000,=.
 
Voor nadere informatie en/of het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u contact opnemen met Hans J.J.M. Festen (06-53291399) of mail naar info@hevesta.nl