Aanbod

Rest. Izumi, Japans restaurant

Categorie: Restaurants
Label: ONDER OPTIE
Locatie: Zandvoortselaan, Zandvoort

Het restaurant is zo’n 800 m2groot, waarvan momenteel ca. 400 m2in gebruik is voor het restaurant. Er staan momenteel zo’n 100 stoelen, maar dit kan zeker uitgebreid worden naar 200! Het totale perceel is ca. 2.000 mgroot, waardoor er een ruim terras mogelijk is en tevens zijn er voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein. (Dit is in Zandvoort natuurlijk een enorm voordeel, met name in de zomer!)

 

De eigenaren hebben er voor gekozen om niet de volledige ruimte te gebruiken om zo beter in staat te zijn de kwaliteit die zij willen bieden te waarborgen. Ondanks dat het een all you can eat concept is, wordt hier heel veel aandacht aan kwaliteit gegeven, alleen de mooiste zalm, tonijn en overige producten worden iedere keer vers geleverd en per dag bereid. De formule is zo opgezet dat er geen overschotten zijn aan het eind van de dag, zodat de nieuwe dag weer met verse producten gestart wordt.

 

De huidige eigenaren exploiteren hier al sinds 2011 en zijn toe aan nieuwe uitdaging. Daarnaast hebben zij een klein kindje waar ze ook meer tijd aan willen besteden.

 

Het restaurant is zes dagen in de week geopend, maandag is de sluitdag.

 

De menukaart is uitgebreid en biedt voor ieder wat wils, ook aan de kleintjes is gedacht. Op de kaart is een mogelijkheid om kleinere gerechten te bestellen in verschillende rondes, zo ben je de hele avond lekker met elkaar aan het tafelen. À la carte is ook mogelijk. Naast restaurant bezoekers is er ook een mogelijkheid om eten af te halen of te laten bezorgen.

 

Het restaurant staat zeer goed aangeschreven en scoort goed op Tripadvisor, Google en heeft, welliswaar alweer in 2015, een heel goede recensie in een programma van RTL-Nieuws gekregen over sushi restaurants in Nederland, ze kwamen hier als derde uit de bus van alle geteste restaurants in Nederland!

 

Aan de achterkant van het restaurant in de tuin, zijn nog meerdere opslagruimten, zowel overdekt (schuren) als niet overdekt.

 

Het restaurant biedt dus nog vele mogelijkheden, niet alleen qua ruimte, maar ook qua het benutten van de terrasmogelijkheden. De huidige omzet representeert niet wat het restaurant allemaal te bieden heeft, dit ligt puur aan het feit dat de huidige eigenaren ervoor kiezen om genoeg tijd voor privé in te ruimen.

 

Boven de zaak bevindt zich een bedrijfswoning (66,3 m2) met vijf, waarvan twee onder kap die klein zijn, slaapkamers, een badkamer, woonkamer met keuken.

 

De huurprijs van het geheel dus bedrijfsruimte, parkeerplaatsen, bergingen en bedrijfswoning bedraagt: € 4.750,= p/mnd excl. BTW. 

 

De vraagprijs voor de overname van de inventaris, handelsnaam en goodwill bedraagt € 499.000,=

 

Heeft bovenstaande uw interesse gewekt? Neem voor nadere informatie contact op met Hans J.J.M. Festen. Bel +31 (0) 653 291 399 of mail naar hans@hevesta.nl.