Aanbod

Prachtig boetiekhotel in magnifiek natuurgebied in Frankrijk

Categorie: Buitenland, Hotels, Beleggingspanden
Label: Te koop
Locatie: Puy-de Dme, Auvergne Frankrijk

 Te koop in Egliseneuve d'Entraigues, Frankrijk, prachtig boetiek hotel met 21 kamers.    

In een geweldig natuurgebied, op een kruispunt van twee grote hiker trails en vlakbij het skistation Super Besse, ligt Hotel de la Providence. Geheel gerenoveerd met superior, standard en economy kamers, een restaurant voor de gasten, een prachtig tuinterras, tuin, parkeerplaats en drie grote schuren, biedt het aan gasten met verschillende budgetten een passende keuze.  De authentieke sfeer waarin kamers, restaurant, lounge en bar zijn ingericht, gekoppeld aan moderne voorzieningen, bezorgen het hotel voortreffelijke commentaren op sites als Tripadvisor (Certificate of Excellence 2017), Booking.com, Holiday Check en Zoover. De gasten voelen zich aangetrokken door de rust, sfeer, persoonlijke aandacht,  mooie natuur en sportieve mogelijkheden, zoals hiken, wandelen, toerfietsen, motorrijden en mountainbiken. In de winter is het  hotel gezellig vol met families en vakantiegangers die komen skiën en langlaufen. 

Met zijn 21 kamers wordt in 8 à 9 maanden een omzet gerealiseerd van circa 250 000 euro met lage lopende kosten en daarom bijzonder aantrekkelijke netto bedrijfswinst. Na aftrek van sociale lasten en waarbij alle kosten van levensonderhoud, woonlasten en auto door de bedrijfskosten worden gedekt, is de bedrijfswinst in feite de afloscapaciteit van het hotel. Volgens de accountant van de verkopers is de winstmarge van het bedrijf al jaren de hoogste uit de omgeving. 

Ruim 3 maanden van het jaar sluit het hotel voor vakantie en vrije tijd. Kortom een bijzonder rendabel, goed lopend bedrijf met een uitstekende naam. Een garantie voor een snelle terugverdientijd van uw investering. De lokale vestiging van Crédit Agricole is bereid tot 80% te financieren, gezien de goede solvabiliteit en rentabiliteit van het bedrijf, dit is uiteraard afhankelijk van uw persoonlijke financiële situatie. 

Bekijkt u de mooie internetsite http://www.hotel-providence.com. Op aanvraag zenden wij u graag gedetailleerde bedrijfsinformatie. Reden voor verkoop: Leeftijd eigenaars. Verkoopprijs onlangs verlaagd van € 875.000 naar € 675.000 en € 50.000 voor overname van toekomstige reserveringen, administratie- en reserveringssysteem en decoratieve meubilering. 

Zie ook de video's via onderstaande links.

 Hotel De Providence FINAL VID.mp4

 Final Hotel building Video 2.mp4

Voor vragen neemt u contact op met Hans J.J.M. Festen, email: hans@hevesta.nl of bel: +31 (0) 653291399