Aanbod

Ouzeri to Steki

Categorie: Restaurants, Cafés
Label: VERKOCHT
Locatie: Oudegracht, Utrecht

Grieks Restaurant Ouzeri-to-Steki, gelegen aan de Oudegracht midden in het centrum van Utrecht, is een heel leuk traditionele Ouzeri, oftewel Grieks eethuisje, waar heerlijke mezethes, kleine gerechtjes, gegeten kunnen worden.
 
De huidige eigenaar drijft de zaak al sinds 1994 en is toe aan een nieuwe uitdaging. Wij zijn op zoek naar de juiste kandidaat om dit leuke bedrijf voort te zetten.
 
De Oudegracht is makkelijk bereikbaar en parkeren kan in de garage aan de Springweg, op vijf minuten lopen van het restaurant. Het restaurant ligt op een steenworp afstand van de Domtoren. Aan de Oudegracht liggen veel horecagelegenheden en diverse winkels.
 
Het restaurant heeft twee verdiepingen en een terras op de kade aan de gracht. Op de begane grond bevindt zich de entree, restaurant, keuken en de trap naar de prachtige gewelvenkelder waar gasten ook kunnen eten. Op de begane grond en in de kelder kunnen beide zo'n 35 gasten comfortabel zitten. Het terras aan de kade biedt ook plaats aan zo'n 35 gasten.
 
In Griekenland is het de gewoonte om in een ouzeri af te spreken met vrienden, collega's of bekenden en een glas ouzo te drinken. Bij de ouzo eet je dan een kleine hapje, zodoende komt de smaak van de ouzo beter tot zijn recht. Dit is de basis geweest van dit restaurant, lekker eten in een gezellige omgeving met leuke mensen.
 
Uiteraard is er geen verplichting om het huidige concept door te voeren, de locatie leent zich voor vele formules.
 
Ouzeri to Steki is inmiddels overgedragen