Aanbod

Nederlandse supermarkt op Ibiza

Categorie: Buitenland
Label: VERKOCHT!
Locatie: Ibiza (Spain)

Op zeer goede locatie aan de rand van een van de steden van Ibiza ligt deze supermarkt van ca. 115 m2. De stad leeft het hele jaar en is daarom niet alleen afhankelijk van de toeristen, maar wordt ook goed gevonden door de mensen die op Ibiza wonen.

 

De bereikbaarheid is zeer goed en er kan voor de deur geparkeerd worden. Op 3 minuten lopen bevindt zich een grote parkeerplaats en de haven en de boulevard zijn op slechts 5 minuten lopen.

 

De winkel is dagelijks geopend van 9:30 tot 19:00 uur.

 

De supermarkt is opgericht in 2016 en heeft een compleet assortiment van Nederlandse en Aziatische producten en is daarmee uniek op Ibiza. De producten worden betrokken van 4 leveranciers. De supermarkt heeft veel verse producten zoals brood, kaas, vleeswaren en melk, daarnaast verkoopt men hier vis (haring!), snoepgoed, soepen, drank en schoonmaakmiddelen.

 

Ibiza heeft 3.000+ geregistreerde Nederlandse inwoners, deze verblijven hier permanent en velen van hen zijn vaste klant bij de supermarkt. Ook de Spaanse locals weten in steeds grotere getalen de supermarkt te vinden.

 

Verder zijn de Nederlandse toeristen (ruim 365.000 in 2018), maar ook de Duitsers, Engelsen en Belgen een belangrijke doelgroep. Vooral toeristen met kinderen doen hier graag hun boodschappen.

 

Door het unieke aanbod van producten zijn er ook samenwerkingen met verschillende restaurants zoals, Izakaya, het onlangs geopende W-hotel, Nikki beach, Stella Maris, etc.

 

Ieder jaar organiseert de supermarkt het haringhappen als opening van het haringseizoen en met Koningsdag wordt in samenwerking Nikki Beach een event georganiseerd voor alle Nederlanders op het eiland, dit event vindt plaats bij Nikki Beach.

 

Er zit nog enorm veel groeipotentieel in de omzet, maar met de huidige cijfers is het al een zeer rendabel bedrijf!

 

Het pand wordt gehuurd voor ca. € 1.350,= per maand, de huurovereenkomst loopt tot 2021 en kan daarna zonder problemen verlengd worden.

De vraagprijs is op aanvraag!

Bel of mail voor verdere informatie met Hans J.J.M. Festen 06-53291399 of hans@hevesta.nl