Aanbod

Monumentaal pand in Stad Arnhem

Categorie: Restaurants, Cafés, Beleggingspanden
Label: VERHUURD
Locatie: Jansplein Arnhem

Groots monumentaal pand in stad Arnhem voor grootse horeca!
 
Slechts een enkele keer komt er een pand beschikbaar waarvan men zo onder de indruk raakt dat de mond open valt van verbazing. Vooral voor een horecaondernemer met grootse ideeën is deze locatie een ultieme wensdroom.
 
Het monumentale pand is het statige voormalige hoofdpostkantoor in de historische binnenstad van Arnhem op de hoek van het Jansplein. Het vormt de visuele schakel tussen het Jansplein en de Jansplaats en verbindt het grootste koopcentrum van Oost Nederland met het uitgaansgebied als de bekende Korenmarkt.
 
Het pand is een Rijksmonument in uitbundige bouwstijl met gotische en renaissancistische details, opengewerkte torentjes, dakkapellen met trapgeveltjes en vensters met rijke omlijstingen in baksteen. Een prachtgebouw om te zien en in te verblijven. Het is gebouwd eind 19e eeuw en voortdurend goed onderhouden met als laatste ingrijpende verbouwing dit decennium waarin er een serre op de binnenplaats is gerealiseerd en de etages zijn verbonden met roltrap en een vide. Alle installaties zijn vernieuwd en voldoen aan de hoogste hedendaagse eisen.
 
Horecabemiddeling- en adviesbureau Hevesta onderhoudt al jaren zeer goede relaties met diverse vastgoed partijen, zo ook met Elizen Vastgoed uit Twello. Maré Elizen is al een relatie sinds het begin dat Hans Festen Hevesta heeft overgenomen. Onlangs vroeg Maré of Hans wil helpen bij het zoeken van de juiste kandidaat voor dit prachtige monumentale pand, het voormalige postkantoor.
 
Wij zoeken hiervoor een doorgewinterde en geslaagde horeca ondernemer. Zelf denken Maré en Hans dat een horecaconcept met stadsbrouwerij een goede aanvulling zou zijn op het horeca aanbod in de stad. Gezien de grootte van het pand leent het zich uitstekend voor een dergelijke invulling.
 
 
Belangstellenden kunnen zich wenden tot Hans Festen van Hevesta Horeca Bemiddelings- en Adviesbureau via 085-0294800 of info@hevesta.nl