Aanbod

Meerdere ruime casco horeca/retail units in centrum

Categorie: Restaurants, Casco
Label: Te huur
Locatie: Amersfoort

De mogelijkheden zijn ongekend aan de Stadsring te Amersfoort! Circa 2.700 vierkante meter casco horeca/retail ruimtes beschikbaar.
 
Momenteel bieden wij een drietal ruimtes aan welke casco worden verhuurd. Dit biedt voor u dan ook de mogelijkheid om de ruimte(s) volledig naar eigen wens in te delen.
 
De ruimtes zijn gelegen in de Amicitia Promenade aan de Stadsring in Amersfoort. In de directe omgeving bevinden zich diverse succesvolle winkelketens en bekende horecaconcepten. De locatie bevindt zich aan de rand van het centrum, aan de overzijde van de Amicitia Promenade bevindt zich het kantorengebied van Amersfoort. Hier zijn onder andere kantoren van ABN-AMRO, Beweging 3.0, De Alliantie, Gemeente Amersfoort, De Amersfoortse en KNGF gevestigd. Ook bevindt zich hier een PLUS supermarkt.
 
De locatie is zowel met de auto als het openbaar vervoer zeer goed te bereiken. In de directe nabijheid bevinden zich verschillende parkeergelegenheden (waaronder garages) en bushaltes. Station Amersfoort bevindt zich op slechts 10 minuten loopafstand.
 
Twee van de ruimtes bevinden zich op niveau -1 (in de koopgoot) van de Amicitia Promenade, de derde (kleinste) ruimte heeft zijn oppervlakte verdeeld over zowel het straatniveau als niveau -1.
 
Voorheen hebben de beschikbare ruimtes sportschool PT-One, Perry Sport en Amicitia Foodvillage gehuisvest.
 
De ruimtes gelegen aan de voormalige Perry Sport ruimte zijn te koppelen door middel van het doorbreken van muren, hierdoor is de ruimte van circa 1.111 vierkante meter verder uit te breiden met nog eens 116 vierkante meter of zelfs circa 577 vierkante meter!*
 
In het winkelcentrum zijn momenteel onder andere een Action, Kentucky Fried Chicken (KFC), kapsalon Trendy Hair Concepts, nagelstudio Asia Nails en een gratis fietsenstalling van de Gemeente Amersfoort gevestigd.
 
Ruimte 1: Circa 1.004 vierkante meter (niveau -1)
Ruimte 2: Circa    461 vierkante meter (straat / -1)
Ruimte 3: Circa 1.111 vierkante meter (niveau -1)
 
* Circa 116 vierkante meter (niveau -1 tussen ruimte 2 en ruimte 3)
 
De vraaghuurprijs bedraagt € 150,00 per vierkante meter per jaar (exclusief btw)
 
Neem voor meer informatie contact op met Hans J.J.M. Festen (06-53291399) of Matthias Jonkman (06-82122883)