Aanbod

Lunchroom 'Yvon Bakt' in het centrum van Deventer

Categorie: Restaurants
Label: VERKOCHT!
Locatie: Deventer

HEEFT U OOK ZO GENOTEN VAN 'HEEL HOLLAND BAKT'?
 
Zondag 3 februari zaten er op een haar na 4 miljoen mensen aan de buis gekluisterd om de finale van het bekende programma 'Heel Holland Bakt' te kijken. Nooit eerder keken er zoveel mensen naar de finale. Kortom, heel Nederland is in de ban van het bakken!

Er had geen mooier moment kunnen komen om 'Yvon Bakt' in verkoop te krijgen, dé locatie voor overheerlijke taarten in Deventer.
 
Deze lunchroom bevindt zich midden in de historische binnenstad. Men kan hier zes dagen per week terecht voor een heerlijke verse lunch, overigens altijd 100% home-made. Hier schuif je aan voor huisgemaakte hartige en zoete taarten, geserveerd met een heerlijke kop slow-coffee, biologische thee, sap of een smoothie.
 
Toch geen liefhebber van taart? Er staan ook soepen en salades op de kaart.
 
Gasten kunnen plaatsnemen in de gezellige en frisse lunchroom, maar hebben ook de mogelijkheid het eten af te halen. Ook bieden de huidige eigenaren de mogelijkheid voor catering.
 
De lunchroom bevindt zich in de Kleine Overstraat, een kleurrijke straat gekenmerkt door een aaneenschakeling van bijzondere winkeltjes, speciaalzaken en horecagelegenheden. De straat ligt in de looproute van de Lange Bisschopstraat naar het drukke horecaplein de Brink. De IJssel, het NS-trein- en busstation en parkeervoorzieningen bevinden zich op loopafstand.
 
Het geheel heeft een oppervlakte van circa 110 vierkante meter en is compleet uitgerust. Het beschikt momenteel over circa 24 couverts alsmede een klein terras aan de gevel. Daarnaast heeft het een open keuken en toilet op de begane grond. In het souterrain bevindt zich een ruime voorbereidingskeuken (welke eventueel ook voor workshops gebruikt kan worden), een toilet en een opslagruimte.
 
Het huidige concept is hier helemaal op zijn plek, toch is het object ook zeer geschikt voor het vestigen van andersoortige horecaconcepten.
 
De vraagprijs voor de bedrijfsexploitatie is VERKOCHT!
De huurprijs bedraagt € 827,= per maand, exclusief btw
 
Heeft bovenstaande uw interesse gewekt? Neem dan direct contact op door te bellen met Hans J.J.M. Festen (06-53291399) of mail naar info@hevesta.nl