Aanbod

Leuk en sfeervol hotel gelegen in het centrum van de historische binnenstad van Nijmegen

Categorie: Hotels
Label: Ter overname!
Locatie: Centrum Nijmegen

 In het historische centrum van Nijmegen ligt dit leuke hotel met +30 kamers, waarvan een aantal meer persoonskamers, in een fraai authentiek pand. Het hotel is geen onderdeel van een keten en wordt geëxploiteerd door een ervaren hotelier.

 

Het hotel beschikt over een ontbijtzaal en een bar, er wordt hier geen lunch en diner aangeboden. Wel is er een self-service gedeelte in de lounge/binnenterras, waar gasten snacks en drinken kunnen kopen.

 

Er zijn een aantal themakamers in het hotel, die betrekking hebben op het Romeinse verleden van Nijmegen. De overige kamers zijn meer traditioneel. Enkele jaren geleden zijn er nog een aantal kamers extra gecreëerd om aan de groeiende vraag te kunnen voldoen.

 

Het hotel wordt bezocht door toeristen, fietsers maar ook de zakelijke gast weet het hotel goed te vinden.

 

In de directe nabijheid van het hotel bevinden zich diverse toeristische bezienswaardigheden, maar ook de aanwezigheid van het Holland Casino, diverse musea en de vele horecagelegenheden, maken dat de locatie van het hotel zeer geschikt is als uitvalsbasis voor een kort of langer verblijf.

 

In het souterrain van het hotel bevindt zich een goed geoutilleerde keuken, met spoelkeuken en voldoende opslagruimte zowel droge opslag als koel- en vriesopslag.

 

Het hotel wordt nu volledig door medewerkers gedraaid en de eigenaar stuurt hen op afstand aan, de contracten van de medewerkers zijn flexibel behalve van een medewerker housekeeping, deze werkt 30 uur per week voor onbepaalde tijd.

 

Een ideaal hotel voor een stel die het zelf actief willen runnen en ambitie hebben om er het maximale uit te halen. Het is een instapklaar bedrijf maar met kleine aanpassingen is er qua uitstraling en sfeer snel een andere “look and feel” te creëren.

 

De vraagprijs voor de overname van de inventaris, handelsnaam en goodwill is € 395.000,=

 

De huurprijs voor het pand € 160.000,= excl. BTW p/jr.