Aanbod

Leeg horecapand, perceel 111 m2

Categorie: Restaurants, Cafés, Beleggingspanden, Overig
Label: Te koop
Locatie: Albert Cuypstraat 260H, Amsterdam

Te koop een leuk horecapand gelegen aan de gezellige Albert Cuypstraat op de markt. Het pand is ca. 70 m2 groot, begane grond. Het pand is gelegen op eigen grond, perceel is 111 m2 groot en heeft een bestemming H1, H3 en H4! Dit houdt in dat je hier take away, café en/of restaurant mag houden. Overdag staan de marktkramen opgesteld in dit gedeelte van de Albert Cuyp, maar 's middags om 17:00 uur sluit de markt en worden de kramen verwijdert. De huidige eigenaar huurt ook een plekje op de markt precies voor de deur, hier zou je een terrasje kunnen maken. Deze plek is eventueel over te nemen. Het pand staat al geruime leeg en omdat de eigenaren op leeftijd zijn hebben ze besloten het nu te verkopen.

Het raam aan de straatkant kan omhoog gerold worden waardoor je hier ook prima kunt verkopen van achter een vitrine. Er is aan de achterkant een tuintje, waar nog een open schuur staat voor opslag. Tevens zit er aan de achterkant van het de afzuiginstallatie voor de zaak met afzuigpijp tot boven de daklijn. Er is ook een dubbele toiletgroep in een aanbouw aan de achterkant.

Het is unieke kans om een dergelijk pand te kunnen verwerven, de plek is top!, eigen grond en de uitgebreide horecabestemming, maakt dat er heel veel invullingen denkbaar zijn met dit pand. Er is wel enig achterstallig onderhoud, maar al met valt dit zeer mee. De electra is nieuw en er heeft verbetering aan de fundering plaatsgevonden.

Er is nu, vanwege de Covid19 situatie een mogelijkheid een groot terras op straat te plaatsen als de markt weg is. er moet wel een vergunning worden aangevraagd.

De vraagprijs voor het pand is € 525.000,= k.k.

Interesse? Bel Hevesta: 06-53291399nof mail: info:hevesta.nl