Aanbod

Julius lunch & diner

Categorie: Restaurants, Cafés
Label: Te koop
Locatie: Doorn

 Midden in het centrum van Doorn ligt deze leuke, frisse horecazaak. Helemaal instapklaar en compleet.

 

Julius is, na een zeer grondige verbouwing, in oktober 2018 open gegaan. De voormalige slijterij is volledig gerenoveerd en geschikt gemaakt als horecabedrijf. Werkelijk alles is aangepakt van de elektra tot de riolering en van de vloeren tot en met de plafonds. Resultaat is een heerlijke, gezellige en frisse zaak.

 

Julius staat zeer goed aangeschreven, zo heeft het momenteel 5 sterren op Facebook, 4.5 sterren op Tripadvisor, 4.4 sterren op Google en 5 sterren op Thuisbezorgd. 

 

Wij zijn op zoek naar kandidaten die deze leuke zaak willen voortzetten.

De zaak is momenteel, in verband met de Covid-19 situatie, zes dagen per week geopend voor take away en bezorging. De openingstijden zijn van 16:00 uur tot 20:00 uur. Zondag is de sluitdag. De normale openingstijden van de zaak zijn dinsdag tot en met donderdag van 12:00 uur tot 1:00 en vrijdag en zaterdag van 12:00 uur tot 3:00 uur. 

 

Het totale bedrijf is ca. 225 m2 groot, dit is inclusief toiletgroepen, kantoor en keuken. Het restaurant gedeelte biedt plaats aan 52 gasten en aan de bar kunnen ook nog 12 gasten plaatsnemen. Het restaurant is ca. 115 m2 groot en de keuken is ca. 50 m2

 

Voor de zaak ligt een mooi terras met ca. 60 zitplaatsen.

Het gehele pand wordt gehuurd, dat is inclusief de bovenwoning. De woning heeft 4 slaapkamers en is momenteel verhuurd aan studenten. De woning heeft een eigen opgang en een heerlijk dakterras. De studenten ongeveer de helft van de totale huur!

De combinatie van een nieuwe zaak op een toplocatie met een heel aantrekkelijke huur, maakt dat dit een propositie is die je eigenlijk niet voorbij mag laten gaan.

Zowel voor starters als voor ondernemers die een nieuwe uitdaging zoeken is dit een unieke kans.

Bel voor meer info met Hans 06-53291399!