Aanbod

Italiaans top-restaurant op hoeklocatie in Oud-Zuid

Categorie: Restaurants
Label: Ter overname
Locatie: Amsterdam Oud-Zuid

Een middag of avond echt Italiaans genieten, dat is waar het bij dit restaurant om draait. Hier staat de authentieke Italiaanse keuken centraal, er wordt dan ook op echt traditionele wijze gekookt. Zoals men mag verwachten sluit men hier af met een goede espresso, eventueel tezamen met een limoncello of grappa.
 
Het restaurant is momenteel zeven dagen per week geopend voor lunch en diner.
 
Het geheel beschikt over circa 52 couverts, daarnaast is er een prachtig hoekterras dat nog eens plaats biedt aan circa 40 gasten. De sfeer is romantisch, zowel de tafels binnen als op het terras zijn voorzien van tafellinnen en servetten. Het lichte interieur met veel decoratie geven het geheel nog net even dat beetje extra sfeer.
 
De huidige uitbater biedt eveneens de mogelijkheid het restaurant vanaf 40 personen af te huren voor besloten feesten. Zo wordt het restaurant regelmatig gebruikt voor verjaardagen, jubilea, bedrijfsfeesten en (vrienden)borrels.
 
De ligging in Oud-Zuid is werkelijk uitstekend. Door de ligging op de hoek kent het restaurant veel natuurlijke lichtinval. Het voorgelegen hoekterras maakt de zichtbaarheid zeer goed.
 
De chique maar toch bruisende buurt waarin het restaurant is gevestigd kenmerkt zich door het vele groen, de vele (exclusieve) winkels, eetgelegenheden en cafés. Grote musea als Rijks, Stedelijk en Van Gogh alsmede het Concertgebouw en de P.C. Hooftstraat bevinden zich op loopafstand, hierdoor trekt de locatie naast de vele buurtbewoners ook toeristen en dagjesmensen aan.
 
De bereikbaarheid is uitstekend, er bevindt zich namelijk zowel een bus- als tramhalte op slechts twee minuten loopafstand. Parkeergelegenheid is er in de buurt voldoende.
 
De huidige exploitatie realiseert zeer hoge omzetten, dit resulteert derhalve in een zeer rendabele exploitatie.
 
Het gehuurde omvat het restaurant met keuken op de begane grond, de kelder met opslag en voorbereidingskeuken en een woning (ca. 60 m2) gelegen op de eerste verdieping boven het restaurant.
 
De huur van het pand bedraagt € 2.200,= per maand (vrij van btw).
 
De vraagprijs voor de overname van de overname van 100% van de aandelen: Op aanvraag, hogere prijsklasse!
 
Heeft bovenstaande uw interesse gewekt? Neem voor nadere informatie contact op met Hans J.J.M. Festen. Bel +31 (0) 653 291 399 of mail naar hans@hevesta.nl.