Aanbod

Hotel de Lunterse Boer *** VERKOCHT!

Categorie: Hotels, Beleggingspanden
Label: Verkocht!
Locatie: Lunteren (De Veluwe)

Hotel de Lunterse Boer gelegen aan de Boslaan in Lunteren. Zoals de straatnaam doet vermoeden ligt het hotel midden in de bossen. Het hotel beschikt over 18 kamers die allemaal recent gerenoveerd zijn. 
 
Lunteren ligt centraal in Nederland en heeft zelfs, vroeger vóór de inpoldering de status van geografisch middelpunt van Nederland gekregen. De bereikbaarheid van Lunteren is zeer goed, het ligt aan de A30, de verbindingssnelweg tussen de A1 en de A12.
 
De locatie van het hotel is uitermate goed. Door de unieke ligging midden in de bossen, maar kort bij de snelweg is het hotel makkelijk bereikbaar voor zowel toeristen als de zakelijke reiziger.
 
Het hotel is gelegen op een perceel grond van ruim 8.200m2 en beschikt over 18 tweepersoonskamers, verdeeld over twee gebouwen, Larix heeft twee verdiepingen en 10 volledig nieuwe kamers, gebouw Taxis herbergt 8 kamers en is als laatste in het renovatie proces afgerond. Er zijn drie type kamers; standaard kamers, de luxe kamers en een junior suite.
 
Alle kamers beschikken over een eigen badkamer, een balkon of terras en er is gratis wifi in het hele hotel. De kamers zijn ruim van opzet en stijlvol ingericht. Met de renovatie zijn de gebouwen optimaal geïsoleerd en zijn de technische installaties (verwarming, brandmeldinstallatie en beveiliging) volledig vernieuwd. Ook de buitenkant van de gebouwen is vernieuwd met een nieuwe schil, zodat de stijl van de gebouwen goed aansluit bij de rest van het bedrijf en de omgeving.
 
Het bedrijf beschikt over drie vergaderzalen van welke er twee samengevoegd kunnen worden tot één, met een totale capaciteit van 90 personen. De vergaderzalen zijn licht, sfeervol en voorzien van moderne apparatuur en - communicatiemiddelen. Ook de vergaderzalen zijn zeer recent volledig gerenoveerd en nieuw ingericht.
 
De Lunterse Boer beschikt over een zeer sfeervol restaurant met open haard. De kaart is spannend  en wisselt met de seizoenen, met veel aandacht voor producten uit de streek. Ook in de serre kan men eten of heerlijk genieten van een high tea of een lekker glas wijn. De serre kijkt uit over het terras en over de prachtig aangelegde tuin.
 
De bar is zeer sfeervol en kan ook gebruikt worden voor borrels en presentaties.
 
De Lunterse Boer beschikt over een bedrijfswoning. Deze is naast het hotel gelegen en wordt momenteel gehuurd door de sous-chef. Het betreft een prachtige rietgedekte, vrijstaande villa. De villa ligt op een perceel grond van 775m2 de woning is goed onderhouden. De woning behoeft niet mee verkocht te worden, maar is optioneel.