Aanbod

Hotel Villas Gaia

Categorie: Buitenland, Hotels
Label: Te koop
Locatie: Provincia de Puntarenas, Costa Rica

Costa Rica wordt wel het Zwitserland van Zuid Amerika genoemd en niet alleen voor haar stabiele politieke situatie en lage criminaliteit, maar nog veel meer voor haar wonderschone natuur en bio diversiteit. Costa Rica ligt tussen Nicaragua in het Noorden en Panama in het Zuiden. De hoofdstad van Costa Rica is San José. De voertaal is Spaans, maar veel mensen werkzaam in de hospitality spreken goed Engels.
 
Costa Rica is een vakantiebestemming voor de avonturierlijke reiziger die houdt van wandelen, watersporten, ontdekken en  ook het eco-toerisme is een belangrijke pijler. Toerisme is een speerpunt beleid in Costa Rica, wat zich heeft vertaald in een groei van het aantal toeristen van 600.000 in 1992 tot meer dan 2.600.000 in 2016.
 
Hotel Villas Gaia wordt zo veel mogelijk milieu-vriendelijk gerund met respect voor de natuur en de omgeving en met een sterke band met lokale projecten en verantwoord toerisme om de omgeving zo min mogelijk te belasten. De locatie is zeer strategisch aan de kustweg tussen Domincal en Palmar.
 
Het hotelproject is in 1994 gestart en geopend in december 1996. De Nederlandse eigenaren zijn zelf verantwoordelijk geweest voor de ontwikkelling van het hotel. Het object bestaat uit 14 casitas die ruim opgezet en comfortabel zijn ingericht. Alle casitas hebben één slaapkamer en bieden plaats aan maximaal 4 personen, één casita heeft twee slaapkamers en biedt plaats aan maximaal 7 personen. Alle casitas hebben een privé terras en beschikken over airconditioning.Onder de casita met twee slaapkamers bevindt zich de manager's woning.
 
Het complex beschikt tevens over een prachtig zwembad van 16 X 9 meter! Het zwembad is gebouwd op een heuvel waardoor je de meest prachtige vergezichten vanuit het zwembad hebt. Hier is tevens een zonne terras en cocktail bar.
 
Tevens is er nog een restaurant aanwezig dat uiteraard voor de hotelgasten is bedoelt maar tevens ook gasten van buiten het hotel weten het goed te vinden. Het restaurant heeft een goede naam en biedt plaats aan circa 50 gasten. 
 
Al met al een uniek object op super mooie tropische locatie. 
 
De vraagprijs voor het geheel is $ 1.000.000,= k.k. Deze prijs ligt onder getaxeerde waarde omdat de eigenaren graag een spoedige overdracht willen realiseren.
 
Bel voor info met Hans J.J.M. Festen 06-53291399