Aanbod

Horecapand naast dé trekpleister van Oudenbosch

Categorie: Restaurants, Overig
Label: Te huur
Locatie: Jan Gielenplein 6, Oudenbosch

Ruim horecapand aan het Jan Gielenplein, naast dé trekpleister van Oudenbosch.
 
Het pand bevindt zich in het hart van Oudenbosch, naast dé trekpleister van de plaats, de prachtige Basiliek van de H.H. Agatha en Barbara, welke aan de binnenzijde een (verkleinde) kopie betreft van de Sint-Pietersbasiliek in Rome en waarvan de voorgevel een kopie betreft van de Sint-Jan van Lateranen in Rome. De basiliek trekt jaarlijks vele bezoekers.
 
Naast het object is een drukbezochte apotheek gevestigd en aan de overzijde bevindt zich het Jezuïtenplein, waar diverse winkels en horecagelegenheden gesitueerd zijn. Zo vindt men hier onder andere Eetcafé De Biecht, Lunchroom Het Proefplein, Chinees restaurant Mandarin en in het monumentale voormalige Jezuïtenklooster Brasserie ’t Zusje en Brasserie Tivoli. In de directe nabijheid is eveneens een winkelcentrum gevestigd alsmede het recent ontwikkelde Havenhoofd voor pleziervaart.
 
Oudenbosch is een dorp gelegen tussen Etten-Leur en Roosendaal in de gemeente Halderberge. De plaats is centraal gelegen tussen de snelwegen A17 (richting Rotterdam) en A58 (verbindingsweg naar vrijwel alle grote steden in Noord-Brabant en Zeeland). Het NS-station geeft reizigers een prima verbinding naar Roosendaal (en Antwerpen) en de richting Dordrecht, Rotterdam en Den Haag. Het busvervoer verbindt de dorpen gelegen tussen Roosendaal en Breda.
 
De bereikbaarheid van het pand is uitstekend, mede door de verschillende aanrijroutes en bushaltes welke zich op slechts enkele meters afstand bevinden. Daarnaast zijn er in de directe omgeving voldoende (gratis) parkeergelegenheden.
 
Met een oppervlakte van circa 550 vierkante meter leent het object zich uitstekend voor het vestigen van een restaurant, maar ook voor het vestigen van andere (grootschalige) horeca. Circa 165 vierkante meter bevindt zich op de begane grond (plein-niveau), het overige bevindt zich in het souterrain, waar echter wél daglicht toetreedt.
 
Het betreft een ingroeihuur met een start van € 36.000,= (te vermeerderen met btw) per jaar.
 
Interesse? Neem voor nadere informatie contact op met Hans J.J.M. Festen door te bellen naar +31 (0) 653 291 399 of te mailen naar hans@hevesta.nl