Aanbod

Horecalocatie in Zwanenburg

Categorie: Cafés
Label: VERHUURD
Locatie: Domineeslaan 87, Zwanenburg

Op een locatie waar je het niet zo snel verwacht, hebben wij deze super leuke horeca locatie in verhuur gekregen.
 
Tafeltennisvereniging Domino Center is gelegen op een kleinschalig industrie terrein, midden in het dorp Zwanenburg. Het bedrijf wordt momenteel geëxploiteerd als clubhuis van de tafeltennisvereniging, maar er is een horecavergunning aangevraagd en de verwachting is dat deze begin volgend jaar zal worden afgegeven.
 
Het betreft een compleet ingericht horecabedrijf met prachtige bar, pool biljart, twee dartbanen, sfeervolle inrichting, keurige toiletgroepen, voldoende tafels en stoelen en een klein keukentje. Tevens is er een zeer ruim terras aanwezig met heerlijke steigerhouten loungebanken en een demontabele terrasoverkapping.
 
De vereniging telt ca. 200 leden en worden gedurende het gehele jaar allerlei wedstrijden en activiteiten georganiseerd.
 
Op het bedrijventerrein bevinden zich, naast industriële bedrijven, ook een fitness center en een zonnebank center, waardoor er al behoorlijk wat recreatieve activiteiten zijn.
 
We zijn op zoek naar een enthousiaste ondernemer of ondernemersstel, die plezier beleven aan het organiseren van allerlei activiteiten en feestjes.
 
De onderneming wordt ter pacht aangeboden, dat wil zeggen dat je het pand en de inventaris huurt van de eigenaar.
 
Voor verdere informatie kun je contact opnemen met Hans J.J.M. Festen op 06-53291399 of hans@hevesta.nl