Aanbod

Horecalocatie 2.200 m2

Categorie:
Label: VERHUURD
Locatie: Amersfoortseweg 138, Nijkerveen

Nijkerkerveen is gelegen tussen Amersfoort en Nijkerk op de Veluwe.
 
De Laak is gelegen aan de doorgaande weg van Nijkerk naar Amersfoort, het totale terrein beslaat ca. 1 hectare (10.000 m2).
De oppervlakte van het horecabedrijf is ca. 2.200 m2 en bestaat uit een royale entree die toegang geeft tot alle ruimten. In totaal zijn er drie van elkaar te scheiden zalen met een capaciteit van 125 gasten zittend tot ca. 350 gasten zittend. De totale capaciteit van de drie zalen is ruim 600 gasten. Er is ook nog een bruin café gevestigd in het pand.
 
Er zijn diverse terrassen met ruim voldoende capaciteit. Eén van de terrassen heeft nog een buitenbar (zie foto).
 
Het bedrijf is altijd geëxploiteerd als evenementencentrum, maar dat laat de huidige vergunning niet meer toe.
 
Wij zijn dan ook op zoek naar een kandidaat die hier voor een periode van, in eerste instantie, drie jaar een restaurant wil exploiteren. De locatie zal op termijn als woningbouwlocatie worden ontwikkeld, maar gedurende deze ontwikkelingsperiode wil de eigenaar het pand graag verhuren. Omdat het met dit soort ontwikkelingstrajecten nooit zeker is wat de doorlooptijd is, wordt na de periode van drie jaar het contract steeds met een jaar verlengd met een opzegtermijn van zes maanden.
 
Er is behoorlijk wat inventaris in het pand aanwezig, die wordt mee verhuurd. Eventuele aanvullingen op de inventaris dienen door de huurder zelf te worden ingebracht en kunnen bij beëindiging van de huurovereenkomst ook worden meegenomen.
 
Het bedrijf leent zich uitstekend voor een wereldkeuken of restaurantformule met diverse thema’s.
 
Graag komen wij in contact met serieuze kandidaten die over voldoende ervaring beschikken een dergelijk groot bedrijf te exploiteren.
 
De huurprijs van het geheel: pand, inventaris en parkeerplaatsen bedraagt € 150.000,- excl. BTW per jaar.