Aanbod

Zeer goed aangeschreven eetcafé/restaurant in De Pijp. VERKOCHT!

Categorie: Restaurants
Label: Ter overname
Locatie: Amsterdam Zuid

Dé locatie voor een heerlijke mix mediterrane gerechten uit Turkije, Griekenland, Italië en het Midden-Oosten. Gelegen op een toplocatie aan de Ceintuurbaan, schuin tegenover metrostation De Pijp (Noord/Zuidlijn) en tramhalte De Pijp.
 
Voorheen bekend als Turks Eetcafé Kilim, inmiddels voortgezet als Eetcafé Duble. Een vrolijk en licht restaurant waar de kleuren, geuren en smaken van de gerechten zorgvuldig op elkaar zijn afgestemd. De ingrediënten zijn nauwkeurig uitgezocht bij lokale moestuinen, plaatselijke boeren en slachthuizen die een keurmerk hebben.
 
Een deel van de gerechten wordt hier bereidt op een speciale houtskoolgrill, deze horecazaak is een van de weinige welke over deze speciale vergunning beschikt.
 
Eetcafé Duble staat zeer goed aangeschreven, zo heeft het momenteel een 9.1 op Iens en 4.9 sterren op Facebook. De eerste week van februari schreef het Parool nog een lovende recensie!
 
Het eetcafé is momenteel vijf dagen per week geopend voor diner. Voor groepen vanaf 20 personen worden de deuren ook buiten de reguliere openingstijden geopend. Verruiming van de openingstijden biedt voor een toekomstige ondernemer echter veel meer mogelijkheden.
 
Het geheel beschikt over een oppervlakte van circa 180 vierkante meter en biedt momenteel plaats aan circa 70 gasten en nog eens 12 gasten op het voorgelegen terras.
 
Bij binnenkomst bevindt zich aan de linkerzijde de bar, met daaronder een droge kelderruimte voor de opslag van goederen, de keuken bevindt zich momenteel achterin de zaak. Verder beschikt het eetcafé over gescheiden dames- en herentoiletten.
 
Het eetcafé is uitstekend gesitueerd in De Pijp (Amsterdam-Zuid), en bevindt zich aan de Ceintuurbaan, nabij de Ferdinand Bolstraat. In de directe nabijheid bevinden zich verschillende (bekende) winkels alsmede horecaconcepten, waaronder: Happyhappyjoyjoy, Subway, Sugo, Par Hasard, Samba Kitchen Churrascaria Rodizio, Deer Mama Vegan Mylk & Burger Bar, Café Hermes en Javakitchen.
 
De bereikbaarheid is zeer goed, Eetcafé Duble bevindt zich namelijk op slechts 100 meter van het recent geopende metrostation De Pijp (onderdeel van de Noord/Zuidlijn) en schuin tegenover tramhalte De Pijp. Daarnaast zijn er in de directe nabijheid voldoende (betaalde) parkeermogelijkheden.
 
Financiële informatie
 
De vraagprijs voor de bedrijfsexploitatie is gesteld op € 175.000,= (handelsnaam wordt niet meeverkocht).
De huurprijs van het bedrijfspand bedraagt € 2.601,= per maand, vrijgesteld van btw.
 
Voor nadere informatie en/of het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u contact opnemen met Hans J.J.M. Festen (06-53291399) of mail naar info@hevesta.nl
 
* Een eventuele overname geschiedt zonder de aanwezige piano, langspeelplaten en platenspelers, persoonlijke kunststukken alsmede speciale sterke dranken welke ter decoratie in de zaak aanwezig zijn.