Aanbod

Eetcaf� de Nieuwe Ruysch

Categorie: Restaurants, Cafs, Beleggingspanden
Label: VERKOCHT!!
Locatie: Lieren (Apeldoorn)

Eetcafé de Nieuwe Ruysch kent een rijke historie, het bedrijf is namelijk al meer dan 100 jaar een begrip in Lieren en omgeving. Het eetcafé is schitterend gelegen aan het Apeldoorns kanaal, op de Veluwe. Door de ligging aan diverse fietsroutes en op korte afstand van Beekbergen is er veel aanloop van toeristen en dagjesmensen.

 

Lieren is een dorp in de Nederlandse provincie Gelderland. Het ligt dicht bij Beekbergen en valt onder de gemeente Apeldoorn. Het gebied is vooral populair onder binnenlandse vakantiegangers. De oprichting van de Veluwse Stoomtrein Maatschappij in 1975 zorgde voor een groei aan toerisme in de omgeving. Datzelfde geldt voor de Veluwse Avondmarkt, een braderie, die in de zomermaanden wekelijks wordt georganiseerd en tussen de 8.000 en 15.000 bezoekers trekt.

 

Een goede sfeer, kwaliteit en service staan bij de Nieuwe Ruysch hoog in het vaandel. De keuken is Nederlands georiënteerd. Het eetcafé heeft een unieke en sfeervolle uitstraling door de aanwezigheid van een grote en diverse verzameling curiosa.

 

Ook voor bruiloften, jubilea of andersoortige feesten biedt de Nieuwe Ruysch tal van mogelijkheden door de ruime eetzaal, welke ook zeer geschikt is om te dansen.

 

Het geheel beschikt over een capaciteit van circa 120 zitplaatsen. Aan de voorzijde bevindt zich een ruim terras met plaats voor circa 80 gasten, het achtergelegen terras biedt nog eens plaats aan circa 40 gasten.

 

De aan de voorzijde gelegen cafetaria biedt de mogelijkheid tot het nuttigen/afhalen van een snelle hap. Tijdens het zomerseizoen kan men hier ook terecht voor overheerlijk romig softijs. De huidige exploitanten bieden ook de mogelijkheid tot catering op locatie.

 

Het bedrijf is momenteel zes dagen per week geopend van 11:00 uur tot sluit.

 

Eetcafé de Nieuwe Ruysch bevindt zich aan de Lierderstraat 73 en heeft een zeer goede zichtbaarheid. Er zijn voldoende parkeervoorzieningen op de van de gemeente gehuurde parkeerplaats (circa € 429,= per jaar).

 

Het geheel beschikt over een tweetal bedrijfswoningen. De naastgelegen woning beschikt over een ruime woonkamer, keuken, berging en washok op de begane grond alsmede een tweetal slaapkamers en badkamer met ligbad op de bovengelegen verdieping. De tuin beschikt over een overdekt terras. Boven het horecabedrijf bevindt zich een tweede woning, welke over een woonkamer, badkamer en twee slaapkamers beschikt (deze woning dient gerenoveerd te worden).

 

Het perceel heeft een oppervlakte van circa 3.765 vierkante meter.

 

De vraagprijs voor de onroerende zaken is TE LAAT!

 

De vraagprijs voor de inventaris, handelsnaam en goodwill is TE LAAT!

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Hans J.J.M. Festen. Bel 06-53291399 of mail naar info@hevesta.nl