Aanbod

Caf� de Hoeck

Categorie: Buitenland, Cafs
Label: VERKOCHT!!
Locatie: Ibiza, Spanje

 Op het prachtige eiland Ibiza, vlakbij Ibiza stad ligt deze oer gezellige Hollandse bruine kroeg.

 

Café De Hoeck gelegen aan de Carrer de Formentera vlakbij Playa de ses Figueretes een van de populaire stranden van Ibiza  , staat  te koop.

 

Ibiza is een Spaans eiland behorend tot de Balearen groep en is een zeer geliefde vakantiebestemming en bekend geworden door het rijke nachtleven maar ook in de hippiecultuur. De Catalaanse naam is Elvissa en de Castiliaanse naam is Ibiza.

 

Het Café biedt de mogelijkheid om zeven dagen per week geopend te zijn  van 08:00 uur tot 3:00 uur ’s nachts. De huidige eigenaren kozen voor een andere invulling, maar er ligt veel potentie.

 

De Hoeck is een oer gezellige bruine kroeg waar je ook heerlijk kunt eten.

De nadruk ligt op de Hollandse Snacks en broodjes maar de huidige eigenaresse Manuela is verantwoordelijk voor de keuken en haar Surinaamse afkomst vind je ook terug in de gerechten die geserveerd worden. 

 

Het Café heeft rond het hele pand houten deuren die in de zomer helemaal open geschoven kunnen worden waardoor het grote terras en de zaak naadloos in elkaar overlopen. 

 

De locatie vlakbij het strand maakt dat het Café goed gevonden wordt. Het is de enige bruine kroeg op Ibiza en omdat het gerund wordt door Nederlanders wordt het goed bezocht door o.a.Nederlanders die in  de vier grote hotels in Figueretas verblijven. Maar het publiek wordt steeds internationaler. Nederlanders die woonachtig zijn op Ibiza beschouwen het ook als hun meeting point waarbij het met o.a. voetbalevenementen, Koningsdag en Songfestival de Populairste plek is op Ibiza.

 

 

De onderneming zit in een Spaanse SL, vergelijkbaar met een Nederlandse bv. De aandelen van de SL worden verkocht.

 

Het Café bestaat al sinds 1999 en heeft door zijn lange historie een goede naam opgebouwd op Ibiza. De huidige eigenaar drijft de onderneming sinds 2015 en heeft de ambitie om zich op andere activiteiten te gaan richten, wel op Ibiza. Ze willen geen vaste plek meer, maar zich meer gaan richten op catering activiteiten.

 

De huur van het café is € 1.500,= per maand.

 

De vraagprijs voor de overname van 100% van de aandelen bedraagt: 

VERKOCHT!

 

Heeft bovenstaande uw interesse gewekt? Neem voor nadere informatie contact op met Hans J.J.M. Festen. Bel +31 (0) 653 291 399 of mail naar hans@hevesta.nl.