Aanbod

Brasserie Paris

Categorie: Restaurants, Cafés
Label: VERKOCHT!
Locatie: Kruisweg 55, Haarlem

Gelegen aan de rand van het centrum van Haarlem op een steenworp afstand van het station ligt deze prachtige brasserie. Het avontuur begon hier in 1973, een heerlijk familiebedrijf waar met passie wordt gewerkt.

 

 

Brasserie Paris is een heerlijke sfeervolle brasserie met een fantastisch terras gelegen op de hoek van de Kruisweg en de Parklaan. Amber, gastvrouw en Paul, chef-kok werken hier met veel passie, maar hebben na een hele mooie periode hier nu hun hart verloren aan Spanje en gaan daar samen een B&B starten. Het is met een dubbel gevoel dat zij afscheid gaan nemen van de Brasserie, maar ze kijken erg uit naar hun nieuwe avontuur. Dit is dus een unieke kans om dit mooie bedrijf over te nemen.

 

Brasserie Paris staat zeer goed aangeschreven, zo heeft het momenteel 4.9 sterren op Facebook, 4.5 sterren op Tripadvisor en 4.3 sterren op Google. 

 

We zoeken dan ook kandidaten die met net zoveel passie en toewijding de zaak willen voortzetten. 
 

De brasserie is momenteel vijf dagen per week geopend voor lunch en diner. De openingstijden zijn van 10:00 uur tot 21:00 uur. De sluitdagen zijn zondag en maandag. Verruiming van de openingstijden biedt voor een toekomstige ondernemer echter veel meer mogelijkheden.

 

Het geheel beschikt over een oppervlakte van circa 150 vierkante meter en biedt momenteel plaats aan circa 40 gasten en nog eens 40 gasten op het voorgelegen terras.

 

Bij binnenkomst bevindt zich aan de linkerzijde de bar met daarvoor hoge tafels met hoge stoelen, de open keuken bevindt zich in het midden van de zaak, waardoor je direct ziet dat de zaak in orde is. Aan de rechterzijde is het restaurant gedeelte van de zaak, met de toiletgroepen.

 

De brasserie ligt echt op een super locatie in de aanlooproute van het station naar de binnenstad van Haarlem. In de directe nabijheid bevinden zich verschillende (bekende) winkels alsmede horecaconcepten.

 

De bereikbaarheid is zeer goed, Brasserie Paris bevindt zich namelijk op slechts enkele minuten lopen van het station Haarlem en ook maar 5 minuten lopen naar de Grote Markt. Daarnaast zijn er in de directe nabijheid voldoende (betaalde) parkeermogelijkheden.

 

De vraagprijs voor de overname van de bedrijfsexploitatie is gesteld op TE LAAT! 

 

De huurprijs van het bedrijfspand bedraagt € 3.200,= per maand.