Aanbod

Amerikaans Cajun & Grill Restaurant 'Fat Alice'

Categorie: Restaurants
Label: VERKOCHT!
Locatie: Putten

Midden in het toeristische Putten, op de grens van de Veluwe en de Gelderse Vallei, hebben wij dit welbekende steakhouse in de verkoop gekregen.
 
Dit Amerikaanse Cajun & Grill restaurant is al meer dan 20 jaar een begrip in de regio. Vijf dagen per week kunnen de gasten hier terecht om te genieten van de Amerikaanse gerechten waarbij vlees een belangrijke rol speelt. De kwaliteit van het eten en de service staan altijd hoog in het vaandel. Het restaurant biedt voor ieder wat wils, zo staan op de menukaart overheerlijke vleesgerechten van de grill, visgerechten, salades en vegetarische gerechten.
 
Fat Alice bevindt zich in het centrum van Putten, dat wordt gekenmerkt door een gevarieerd horeca- en winkelaanbod en de wekelijks terugkerende markt. In de directe omgeving zijn voldoende (gratis) parkeergelegenheden.
 
Het restaurant dat over circa 80 zitplaatsen beschikt heeft een warme uitstraling, in de sfeer van New Orleans. Circa 60 couverts bevinden zich op de begane grond, de overige op de verdieping met doorkijk naar beneden. Deze verdieping beschikt tevens over een eigen bar.
 
Vanaf het vroege voorjaar, als het weer het toelaat, is het voorgelegen terras geopend, welke plaats biedt aan nog eens 40 zittende gasten.
 
Het restaurant beschikt verder over gescheiden dames- en herentoiletten, een goed geoutilleerde keuken en diverse ruime dienstruimtes.
 
De huur van het bedrijfspand bedraagt € 2.037,70 per maand (vrij van btw).
 
De vraagprijs voor de overname van de inventaris, handelsnaam en goodwill bedraagt € 125.000,=.
 
Voor nadere informatie en/of het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u contact opnemen met Hans J.J.M. Festen: 06-53291399 of mail naar info@hevesta.nl